De la passió pels cotxes clàssics, neix “Rutes en 600 Barcelona”.

La nostra àmplia experiència en el món del turisme i en l’organització d’esdeveniments amb Seat 600, juntament amb el nostre entusiasme i il·lusió per compartir noves experiències amb gent inquieta, ha fet que ens unim per gaudir del nostre “treball” mostrant la fascinant ciutat de Barcelona a qui ho desitgi, a bord dels nostres divertits Seat 600.

Aquests simpàtics cotxes, fabricats a Barcelona, ​​van marcar tota una època de canvis positius a Espanya i segueixen despertant nostàlgia i fascinació allà per on passen. Podreu veure la gent com ens somriuen i saluden.

Disposem de diferents rutes perquè trieu la que més us agradi i vingueu amb nosaltres a descobrir una manera original i diferent de conèixer Barcelona. Una experiència diferent i irrepetible que podreu gaudir amb amics, parella o família.

També elaborem serveis a mida per a team-building, viatges d’incentius emocionants, activitats originals per a empreses, comiats de solter o soltera, aniversari sorpresa, publicitat d’impacte, festes vintage, inauguracions cridaneres i qualsevol tipus d’esdeveniment que ens proposeu.

Pregunta’ns sense compromís i viu una retro-aventura!

Xavier Marcet

Un veritable apassionat i bon coneixedor del Seat 600 Webmaster de www.seat600.info i administrador del fòrum seat600.mforos.com que son referentes en internet.

Héctor Ollé

Diplomat en Turisme, amant dels cotxes clàssics (credaor de www.conducirclasicos,com) i enamorat de Barcelona, gaudeix com un nen compartint experiències amb la gent que vol descubrir la ciutat d`una forma original y divertida.