post

¡Regala l’experiència d’una ruta en Seat 600!

Rutes Seat 600 per tots. Un regal especial per algú molt especial.

Desitges regalar alguna cosa diferent i divertit pel seu aniversari?
Ja tens el regal de Sant Jordi?
Ja sabeu què fer pel seu comiat de solter o soltera?
Som uns apassionats del Seat Sis-cents i de la ciutat de Barcelona. Per aquest motiu posem a l’abast unes rutes Seat 600 per tots i així poder viure unes experiències diferents i irrepetibles desplaçant-nos en el Seat 600. Som els únics que oferim l’oportunitat de gaudir com conductor o d’acompanyant en aquestes joies sobre rodes.
Fes que recordi aquells vells temps amb una aventura en Sis-cents per Barcelona!

Podem anar a buscar-vos a on ens diguis de la província de Barcelona per donar-li la sorpresa quan surti del seu domicili. Us podem deixar en el restaurant a menjar o a sopar, o portar a aquell lloc tant especial que hagis preparat, donant un emocionant passeig en els nostres Seat 600. Us farem de guies, explicant l’itinerari que anem fent i pararem per fer les fotos en els llocs més bonics de Barcelona.
Si vols, també brindareu amb cava en algun espectacular mirador amb les millors vistes sobre la ciutat i us retornarem al punt d’inici o us deixem on desitgeu.

Fes que la teva parella, amics o família passin un dia inoblidable, coneixent els llocs més macos i fent unes rutes en Seat 600 per tots.

També fem experiències de conducció per als més atrevits a l’antic circuit urbà de Fórmula 1 de la muntanya màgica de Montjuic, amb el nostre instructor al costat.

En aquesta pàgina trobaràs rutes Seat 600 per tots però si no veus el que busques, no dubtes a preguntar-nos i ens adaptarem al teu pressupost per fer la teva idea i sorprendre a tot-hom. El cotxe més simpàtic i emblemàtic del nostre país, amb el que no passareu desapercebuts, despertant somriures i sorpresa entre els teus amics i vianants.

La nostalgia està de moda!

2 thoughts on “Rutes Seat 600 per tots

  1. Bon dia.

    M’agradaria regalar per Reis a la meva mare i les meves dues germanes una sortida amb un 600.
    Recollir-nos a Sant Cugat i si es possible anar cap a Barcelona per l’Arrabassada, que era el trajecte que els papes feien. I parar algun mirador per fer una copa de cava i tornar cap a casa.
    Quin seria el preu?

  2. Bon dia Gemma:
    El que proposes ho podem fer i de la manera que ens comentes. De fet, això mateix ja ho hem fet i també des de Sant Cugat. Per fer-te un pressupost a mida, ens posarem en contacte, avui mateix, amb tu i parlem de com fer la millor de les sorpreses per la teva família. Faràs un regal molt original que no oblidaran fàcilment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *