post

Una ruta en Seat 600, divertida i original pels vostres clients.

¿Els vostres clients busquen fer alguna cosa diferent i original?  Us ajudem a sorprendre’ls amb una experiència única i a la vostra mida.

Posarem el logotip de la vostra empresa a les portes dels cotxes, mentre els hi ensenyem Barcelona per cridar l’atenció de tot-hom!

Els vianants i conductors dels altres cotxes és giraran i faran fotos de la sorprenent caravana de Seat 600, recorrent els diferents carrers de Barcelona i despertant somriures i simpàtics comentaris en totes les persones de les diferents edats.

Fa anys que treballant per empreses i els seus clients sempre queden molt satisfets, volen repetir l’experiència. Rebem un bon “feed-back” perquè és la manera més simpàtica i original d’anar a buscar-los a l’aeroport per portar-los a l’hotel, o del hotel a sopar a un restaurant a sopar.

En els transfers, depenent d’on es trobi el punt d’origen i el d’arribada, dissenyem un bon recorregut per poder passar pels llocs més interessants de Barcelona i si el “timing” ho permet, pararem en un Mirador per brindar amb cava mentre els vostres clients gaudeixen d’unes excel·lents vistes de Barcelona.

També podem crear rutes a mida del que ens sol·liciteu, amb parades o sense, per visitar monuments o museus.

Incloem un dossier informatiu amb l’explicació de l’història del Seat 600 a Espanya i altre amb l’explicació detallada de la ruta a seguir i podem comptar amb guies oficials, si ho desitgeu.

Depenen de l’antelació amb la qual ens confirmeu el servei, podem disposar d’una bona quantitat de Sis-cents per a un gran nombre de persones, per realitzar els recorreguts establerts a Barcelona ciutat o fora d’ella.

No dubteu en trucar-nos als telèfons 620 927 617 (Xavier) o al 650 080 509 (Héctor) o si ho preferiu podeu omplir el formulari (data, nº de pax, etc…) i us respondrem l’abans possible per poder oferir als vostres clients, una activitat especial i irrepetible.

Ens adaptem als vostres desitjos i us assegurem l’éxit del vostre esdeveniment corporatiu!

Nom (obligatori)

Empresa (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Web (recomenat)

Telèfon (recomenat)

Assumpte (obligatori)

Missatge

Accepto l'avís legal

[recaptcha]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *