Rutes personalitzades en Seat 600 per Barcelona o per on prefereixis.

Et farem un pressupost per unes rutes personalitzades en Seat 600, originals i divertides; totalment a la teva mida. La teva idea i feta a la teva butxaca.

Tenim unes rutes predefinides com la Gaudí, Miradors i Montjuic, però si ja les has fet o no és el que estàs buscant, ens ho pots comentar i proposar i et farem el pressupost a mida per poder fer realitat la teva idea.

Podem fonar-te idees d’algunes rutes personalitzades en Seat 600 que hem fet o tenim preparades per fer, sigui a Barcelona o per la rodalia.

Una idea pot ser portar-te de passeig per la magnífica muntanya de Montserrat on podràs visitar el monestir, els museus, gaudir de les seves meravelloses vistes o visitar La Moreneta. Nosaltres et portem, t’esperem i et deixarem en el lloc on tu vulguis, sigui a casa o en un restaurant, per exemple.

Rutas personalizadas en Seat 600 Rutas personalizadas en Seat 600 Rutas personalizadas en Seat 600

També et podem proposar una visita guiada a unes caves, fins i tot quedar-te a degustar o menjar per la zona o les mateixes bodegues. Si prens una mica massa de vi o cava, no et preocupis perquè nosaltres conduïm i portem on ens diguis.

Si sou un grup o família i voleu unes rutes personalitzades per anar tots en Seat 600 i donar la gran sorpresa, disposem de molts cotxes en un excel·lent estat de conservació i restauració, que posem a la teva disposició amb conductor.

Una festa dels anys 60 o 70?  Quin guateque podeu muntar. Us ho imagineu? Vestir-vos de l’època i arrivar en els nostres cotxes que varen ser fabricats en aquells anys, pot ser una experiència única i molt divertida.

Rutas personalizadas en Seat 600  Rutas personalizadas en Seat 600

Idea con Rutas600BarcelonaTens una idea molt especial? Diga’ns-ho i la farem realitat!

Pots omplir el formulari de més abaix i explicar-nos la teva idea. Nosaltres t’aconsellarem i el nostre pressupost és obert i sense cap compromís per part teva.

Nom (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Telèfon (recomenat)

Assumpte (requerit)

Missatge

Acepto el avís legal

[recaptcha]