post

Coneix la muntanya màgica amb la nostra Ruta Montjuic Barcelona!

La ruta Montjuic Barcelona és un inoblidable viatge pels llocs més significatius d’aquesta coneguda muntanya de la nostra ciutat.

El nostre punt de trobada serà La Pedrera al Passeig de Gràcia. Un dels monuments més famosos d’Antoni Gaudí.

Sortirem des d’aquí i passarem pel centre neuràlgic de Barcelona, la famosa Plaça Catalunya. A continuació, baixarem per un dels carrers més famoses d’Europa, les Rambles creades en el Segle XV per pujar el peix des del port fins al centre de la ciutat. Avui en dia, és la columna vertebral de la zona mes bulliciosa i divertida de la ciutat, on gaudirem veient com tothom somriu al veure’ns passar en els nostres Seat 600.

Al final de les Rambles, arribarem fins al monument homenatge a Cristòfor Colom (1888), que curiosament no assenyala a Amèrica, el seu gran descobriment, sinó al Mediterrani o millor dit a Les Índies que és on volia arribar per una altra ruta diferent a la utilització fins aleshores.

Donarem la volta a l’estàtua i anirem a gaudir de la tranquil·litat que es respira des de les altures allunyant-nos del centre per pujar cap a la Muntanya de Montjuïc. Un dels punts neuràlgics de Barcelona on es troba algunes de les atraccions més interessants de la ciutat. Considerada juntament amb Collserola, el “pulmó verd” de Barcelona, la muntanya de Montjuïc amaga alguns dels secrets menys coneguts de la ciutat. Pararem els Seat 600 al Mirador de l’Alcalde per a delectar-nos amb les majestuoses vistes de la ciutat i brindar amb una copa de cava (o un altre refresc) mentre fem algunes fotos.

A continuació seguirem la nostra ruta cap a la zona olímpica fins a l’Estadi Olímpic Lluís Companys (inaugurat el 20 del maig del 1929 en el marc de l’Exposició Internacional), on es van viure els moments més emocionants durant els jocs olímpics del 1992 celebrats a la ciutat. Ens aturarem breument per veure l’interior de l’estadi i prosseguirem el nostre recorregut baixant de la muntanya circulant pel que en la seva època va ser el primer circuit urbà de Fórmula un al 1932.

Ruta Montjuic BarcelonaRuta Montjuic Barcelona

En la ruta Montjuic Barcelona, si ho desitges, podem finalitzar on tu ens diguis dins de la ciutat , com el teu hotel, restaurant, habitatge o un altre lloc turístic. Et costarà menys que un taxi o fins i tot gratis.
Ruta Montjuïc a Seat 600 Barcelona per la muntanya màgica. T’encantarà!

El preu de la Ruta Montjuic Barcelona és de 95 euros per un màxim de tres persones per cotxe i inclou un brindis amb cava o refrescs.

Si sou un grup, heu de consultar disponibilitat i el preu perquè us ho ajustem depenent de les persones que el formeu.
Si en el cotxe ha d’anar algun menor d’edat i mida inferior a 1,35 metres, s’ha d’avisar perquè us confirmem la disponibilitat de la instal·lació dels dispositius obligatoris de seguretat, tipus cadireta segons el pes o alçador.

Pots trucar-nos o enviar-nos la teva consulta o per contractar les rutes que desitgis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *