post

A la Ruta Miradors, us oferim algunes de les millors vistes de la ciutat de Barcelona

La Ruta Miradors és un viatje divertit i emocionant en un coche tan estimat com el simpatic Seat 600, que ens portarà pels diversos miradors per fotografiar la ciutat de Barcelona.

A la nostra bonica ciutat tenim unes vistes excelents des de miradors com el del Turó de la Rovira, Vallvidrera, Torre de Collserola, Tibidabo o La Arrabassada.

Pujarem en un preciós Seat 600, un cotxe que desperta aquella nostalgia que us farà recordar aquells meravellosos temps passats.

El nostre viatge començarà en el Parc Güell i anirem cap al primer mirador que serà el magnífic Turó de la Rovira on farem una parada perquè feu unes molt bones fotos des dels búnquers.

Després anirem cap al Mirador de Vallvidrera on pararem per admirar unes vistes precioses i on podrem fer un brindis. Depenent de l’hora ho podreu fer aquí o a lúltim mirador de l’Arrabassada; on us vingui més de gust a vosaltres.

Més tard anem al Mirador de Collserola i per 5 euros extra, teniu l’opció de pujar al Mirador de la Torre per veure, la que pot ser, la vista més impressionant de Barcelona. Podreu gaudir d’uns moments inoblidables per fer-vos fotos d’un paisatge de vertigen.

Ruta MiradorsRuta Miradors

Us recollirem i seguirem cap al Tibidabo per anar baixant cap al mirador de l’Arrabassada on tornarem a parar per fer unes fotos de record i fer un brindis si no l’heu fet a Vallvidrera.

Acabarem a l’entrada sud del Parc Güell perquè així el pugueu visitar si no l’heu vist al principi o si ho desitgeu, podem finalitzar on ens digueu, dins de la ciutat de Barcelona; com per exemple el vostre hotel, restaurant, vivenda o qualsevol altre lloc turístic. Aquest desplaçament et costarà menys que un taxi o fins i tot gratuït si és un punt proper. El que de veritat ens importa és que quedeu molt satisfets d’aquesta experiència.

Un retro-viatje amb les millors vistes actuals de Barcelona.

El preu de la Ruta Miradors Barcelona és de 95 euros per un màxim de tres persones per cotxe i inclou un brindis amb cava o refrescs.

Si sou un grup, podeu consultar disponibilitat i el preu i podreu tenir un descompte addicional.

Les visites al Mirador de la Torre només són en cap de setmana però si sou un grup de més de 15 persones i ens ho comenteu amb temps es pot gestionar una visita exclusiva només per vosaltres. En aquest últim cas d’ha de pagar per endavant el 100% de l’import total.

Si en el cotxe ha d’anar algun menor d’edat i mida inferior a 1,35 metres, s’ha d’avisar perquè us confirmem la disponibilitat de la instal·lació dels dispositius obligatoris de seguretat, tipus cadireta segons el pes o alçador.

Pots trucar-nos o enviar-nos la teva consulta o per contractar les rutes que desitgis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *