post

Ruta Gaudí en Seat 600 per Barcelona, és cultura i diversió.

Si voleu una bonica passejada per Barcelona, la Ruta Gaudí en Seat 600 és molt original i passem per alguns dels llocs més representatius d’Antoni Gaudí a la nostra ciutat.

Aquesta ruta està actualment aturada.

El nostre punt de trobada serà en el temple de La Sagrada Família i així podreu haver aprofitar de fer-li fotos o visita, abans que ens trobem. És l’obra mestra d’en Gaudí i la seva construcció va començar l’any 1882.

Ruta Gaudí con Seat 600
Ruta Gaudí con Seat 600

Sortirem de La Sagrada Família i iniciarem la Ruta Gaudí en Seat 600 cap a la Casa Calvet, d’estil modernista i dissenyada per Antoni Gaudí (1898-1900) i declarada “Bien de interés cultural” l’any 1969.

Seguidament veurem la Casa Batlló, remodelada entre 1904 i 1906 D’un preciós aspecte modernista molt enriquida per formes inspirades en la natura.

Ruta Gaudí con Seat 600
Ruta Gaudí con Seat 600

Una mica més amunt, en el mateix Passeig de Gràcia, podrem observar la Casa Milà, coneguda com La Pedrera (1906-1912). Declarada patrimoni mundial de la Unesco l’any 1984.

Seguim la Ruta Gaudí amb destí La Casa Vicens d’estil modernista (1883-1888) inspirada en l’art oriental i islàmic. S’empra en gran quantitat, els taulells, arcs mitrals, orles de maó vist i rematades en forma de cúpula.

Ruta Gaudí con Seat 600
Ruta Gaudí con Seat 600

Passarem pel col·legi de les Teresianes (1887-1889). Un dels primers treballs de major importància. De formes rectes i construcció sòbria però amb l’adorn de les puntes que culminen la façana i amb unes torretes destacant en les cantonades.

Pararem a visitar La Casa Figueres, més coneguda com la Torre Bellesguard (1900-1909). Inspirada en l’art gòtic-medieval. Culminada amb una torre coronada amb la típica creu de quatre braços.

Rere l’última visita, anirem al famós Parc Güell construït des de l’any 1900 al 1914. Es va inspirar en les formes orgàniques de la natura i va adequar les estructures al terreny. Un autèntic espiral d’imaginació, miris por on miris i un lloc preciós per acabar amb un bonic passeig.

Si ho desitges, podem finalitzar on tu ens diguis dins de la ciutat, com el teu hotel, restaurant, habitatge o un altre lloc turístic. Et costarà menys que un taxi o fins i tot gratis.

El preu de la Ruta Gaudí Barcelona és de 95 euros per un màxim de tres persones per cotxe i inclou un brindis amb cava o refrescs.

Ruta Gaudí per grups heu que consultar disponibilitat i preu per poder oferir-vos un descompte addicional.

Si en el cotxe ha d’anar algun menor d’edat i mida inferior a 1,35 metres, s’ha d’avisar perquè us confirmem la disponibilitat de la instal·lació dels dispositius obligatoris de seguretat, tipus cadireta segons el pes o alçador.

Pots trucar-nos o enviar-nos la teva consulta o per contractar les rutes que desitgis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *